Thajský ráj | Ájurvéda

Jste-li příznivci alternativní medicíny, věnujte pozornost Ájurvédě. Účinný léčebný systém sahající svými kořeny do tradičního indického lékařství je považován za nejstarší systém v péči o zdraví. Tato metoda je založena na tezi, že tělo funguje jako celek.

Vkročte do Thajského ráje vstříc Ájurvédě!

Terapie Ájurvéda – harmonie, energie, relaxace

Ájurvéda pracuje s tzv. dóšami, které by se daly chápat jako energie, přičemž vychází především z předpokladu, že základní složky energie musí být ve vzájemné rovnováze. Většinu poruch chápe tento léčebný systém za psychosomatické. Vyváženost energie je tedy na místě.

Jednou z možností správných dóš je relaxační olejová masáž, kterou Vám v Thajském ráji nabízíme.

Buďte vyrovnaní s léčebnou terapií Ájurvédou

Ájurvéda Vám především pomůže nalézt příčinu, nesnaží se v rámci svého léčebného systému jen tišit projevy. V tom se rozchází s tzv. západní medicínou. Byť je ovšem západní medicína dnes velmi úspěšná, stále se vyskytují choroby či chronická onemocnění, se kterými si neví rady. Zastřít projev a neurčit příčinu není ovšem šťastné řešení.

Jaké léčby Ájurvéda konkrétně využívá?

Nemoc je v Ájurvédě chápána jako stav, kdy není energie v rovnováze. Ájurvédská léčebná metoda spěje ve svém průběhu především k:

  • detoxikaci a eliminaci toxinů v tělě, ale i v rámci duše
  • následné tvorbě rovnováhy a k její obnově

Dle ájurvédské filozofie je před zahájením jakékoliv léčby nutné zahájení detoxikace celého organismu, aby toxiny neupadaly do neustále hlubších tělesných tkání, toho lze docílit správnou životosprávou i naší thajskou masáží, která odstraní odumřelé buňky.

Čeho lze pomocí Ájurvédy docílit?

  • zlepšení stavu organismu, ale i mysli, tedy kompletně celého těla
  • dlouhodobého účinku, předcházení nemocím
  • zlepšení psychického stavu
  • odstranění chronických onemocnění, se kterými si západní medicína není rady

Ájurvéda jako výborná alternativa v Thajském ráji

Nebojte se vyzkoušet něco neznámého. Jestliže se potýkáte delší dobu se zdravotními potížemi, které nejsou stále úspěšně léčeny klasickými metodami, nebo pokud zkrátka pozbýváte důvěry v západní medicínu a chcete především odstranit příčiny a ulevit mysli, navštivte nás na některé pobočce Thajského ráje.


© 2017 thajsky-raj.cz