Thajský ráj | Detoxikace

Detoxikace, pojem, který je již notoricky znám. Synonymem by se dala detoxikace opsat jako: proces očištění, odproštění se od toxických látek, regenerace či znovunavrácení svěžesti. V rámci detoxikace a salónu Thajského ráje Praha se pohybujeme na úrovni detoxikace těla v souvislosti se správnou životosprávou, která účinek thajské masáže jen podpoří!

Detoxikace a relaxace? Vyzkoušejte relaxační olejovou masáž!

Relaxační olejová masáž v sobě skrývá prvky detoxikace. Thajský ráj v Praze Vám nabízí několik druhů relaxační olejové masáže jako:

  • ZEŠTÍHLUJÍCÍ olejová thajská masáž
  • PEELINGOVÁ olejová masáž
  • AROMATERAPIE – olejová aroma masáž
  • ZEŠTÍHLUJÍCÍ PEELINGOVÁ thajská masáž

Speciální detoxikační produkty na peelingových a olejových bázích vedou k pročištění celého organismu a odstraňují z kůže přebytečné nečistoty. Těmito metodami dochází k odstranění toxinů jednak v těle, jednak na pokožce. Kromě toho se v rámci zeštíhlujících thajských masáží budete cítit lehčí a sebevědomější. A to za to stojí!

Detoxikace s thajskou masáží

V rámci peelingových a zeštíhlujících masáží je využit Anti Cellulite olej, který je ruční masáží vtírán do pokožky, přičemž dochází k uvolnění tukových zásob a pokožka se tak detoxikuje, čímž dochází k její regeneraci. Tím, že je detoxikována pokožka, mohou škodlivé látky ztěla volně odcházet. Peelingová a zeštíhlující olejová masáž je tudíž vhodnou alternativu, kdy tzv. „zabijete dvě mouchy jedanou ranou“.

S detoxikací k jemnější pokožce

Detoxikací rovněž docílíte velmi jemné a zároveň hydratované pokožky. Póry se uvolní, tím pádem se zamezí jejich ucpání a kůže bude volně dýchat. V Thajském ráji Praha ostatě dbáme i na libý vzhled a přírozenou jemnost kůže.

Objednejte se na thajské masáže v Praze na pobočkách Thajského ráje!






© 2017 thajsky-raj.cz