Thajský ráj | Prevence a ochrana zdraví

Nemáte čas na to, abyste se každý den věnovali sportu, jste příkladem zaměstnaného člověka, který kvůli hektickému stylu života nezvládá přijímat stravu pravidelně? Chcete alespoň z části věnovat kus sil prevenci a ochraně zdraví? Pak právě pro Vás jsou thajské masáže tou pravou volbou. Využijte naši nabídku thajských masáží!

Co byste měli o prevenci a ochraně zdraví vědět?

  • Záleží na rovnováze jednak fyzické, jednak psychické kondice.
  • Thajská masáž pracuje se systémem akupunktury a akupresury.
  • Naše masérky pracují s energií člověka, jejiž nedostatek často stojí za zdravotními obtížemi.

Při thajských masáží v Thajském ráji vycházíme z filozofie alternativní medicíny. Pračlánkem našich thajských masáží je ájurvéda, nejstarší léčebná indická metoda. Metoda, která si zakládá na pěstování zdravého životního stylu a dodržování životosprávy.

Prevence a ochrana zdraví je i Vaší vizitkou

K správné životosprávě Vám v thajském ráji můžeme pomoci, nicméně není v našich silách ji kompletně přeměnit a udržet na takové úrovni, která by vedla k zásadní změně Vašeho života, je tedy na Vás, zda přijmete rady našeho personálu a zaměříte svou pozornost i na tuto oblast mimo naše salóny.

Ájurvéda při prevenci a ochraně životosprávy

Ájurvéda, jak bylo popsáno, je alternativním léčebným systémem. Ájurvédský systém pracuje s energickými čarami v těle, je založena na vyvážení energie v našem těle, která není-li v harmonii, dochází ke komplikacím a zdravotním potížím. Předejít tak nemocem pomocí prevence a ochranou zdraví je ájurvédským posláním.

Filozofie ájurvédy

Ájurvéda vychází z filozofie, že tělo funguje jako celek. V rámci načerpání energie a relaxace, která je při tomto léčebném procestu velmi důležitá, Vám představujeme relaxační masáže v Thajském ráji Praha:

Zde se totiž snoubí prvky indické ájurvédy s mistrnou technikou thajských masáží našich masérek. Dojde o odblokování toků energie a Vy budete odolnější vůči negativním vlivům kolem Vás. Mimo to uvolníte ztuhlé svalstvo!

Neváhejte s návštěvou poboček Thajského ráje!


© 2017 thajsky-raj.cz