Thajský ráj | Zlepšení krevního oběhu

Thajské masáže v Praze, to je Thajský ráj, který lze navštívit jednak v samotném centru metropole, jednak v rámci dalších poboček v našem hlavním městě. Jsme specialisté v oblasti thajských masáží, především díky našemu výbornému personálu, který tvoří vyškolené thajské masérky mající v rukách zručnost mistra. Ne každý ví, že thajské masáže, které nabízíme, zlepšují také krevní oběh. Vyzkoušejte tyto účinky thajských masáží i Vy!

Správně fungující oběhová soustava znamená:

  • správný transport živin
  • správnou funkci srdce
  • správnou funkci plic

A především: má vliv na správnou tělesnou teplotu.
Tedy, trápí-li Vás studené, ledové ruce, je jedinečnou možností využít služeb masérek Thajského ráje, které tyto neduhy, díky svým schopnostem a mistrně zvládnutm technikám, napraví.

Thajské masáže se liší od masáží klasických. Zásadní rozdíl spočívá v tom, že se nezaměřují pouze na samotné svalstvo a měkkou tkáň.  Působení thajských masáží je založeno na tom, že působí na tělo celé, na tělo jako komplex. Masérky se věnují primárně energickým bodům, které je třeba uvolnit.

Masírují plosky nohou, svalstvo, dolní i horní končetiny – nikoliv pouze určité segmenty těla. Masérky tlačí palcy, či pažemi na místa těla, čímž odblokují potřebné toky energie.

vyzkoušejte thajské masáže:

 

Naše masérky, kterých si bezmezně ceníme pro jejich profesionalitu, Vám díky své zručnosti k zlepšení krevního oběhu pomohou prostřednictvím našich thajských masáží. Zaručeně zmírní příznaky potíží a při dlouhodobé léčbě docílí toho, aby zcela vymizely. Těším se na Vás v Thajském ráji!


© 2017 thajsky-raj.cz