Thajský ráj | Revitalizace energie a celková harmonizace těla

Jeden z pozitivních účinků thajských masáží Thajského ráje v Praze - revitalizace energie a celková harmonizace těla. Co se ostatně míní revitalicí energie? Jde o její získání zpět v době, kdy Vám schází a Vy tak nejste schopni plnit závazky všedního dne.

Thajské masáže v Thajském ráji

Thajské masáže v Thajském ráji jsou založeny na filozofii vycházející z indické ájurvédy. Jedná se  oléčebný systém, který předpokládá, že tělo funguje jako celek, který nelze oddělit od fyzické či psychické stránky.

Ájurvéda

Alternativní léčebný systém znamenající vyváženou energii v těle. Energie je pojmem zásadním a Thajský ráj Vám nabízí jedinečnou možnost načerpat energii v rámci:

  • relaxace
  • úlevy od bolestí
  • harmonií
  • uvolněním toků energie

A jak toho všeho docílit?

Kromě toho, že je třeba, abyste sami správně pečovali o dodržování životosprávy, se můžete svěřit do rukou našemu proškolenému personálu. Zakládáme si na něm, neboť jej tvoří masérky, které čerpaly znalosti v bangkokských chrámech a předvedou Vám nefalšované mistrovské techniky masáží.
Co Vám Thajský ráj v rámci programu revitalizace energie a celkové harmonizace těla nabízí? Především relaxační masáže, na které jsme specialisté, Vám pomohou k účinné relaxaci a tím pádem psychické vyrovnanosti – a to tí, že:

  • na Vašem těle jsou protačovány našimi masérkami energické body, dochází k jejich odblokování a opětovnému energickému proudění.

Relaxační masáž v Thajském ráji

Relaxační olejová masáž, či klasické relaxační masáže – tyto techniky jsou zčásti založeny na technice thajských masáží, zčásti pak na již zmíněné ájurvédě. Při takovém procesu pamatuje naše studio také na atmosféru, která kompletní harmonii dodá na intenzitě. Technika a metodika je nenásilná, jemná a především účinná.

Navštivte thajské masáže Praha

Zbavit se stresu, revitalizovat se a nabrat energii do dalších dnů již není otázkou soukromých psychologických klinik! Navštivte náš Thajský ráj v Praze a nechte nám dokázat Vám, že co nabízíme, to také splníme!

Těším se na Vaši návštěvu a věříme, že si čas na našich pobočkách dosytosti užijete.


© 2017 thajsky-raj.cz