Thajský ráj | Jedinečná masáž v Thajském ráji

Klasická thajská masáž - Tradiční thajská masáž

  • Klasická thajská masáž je známa a provozována již déle než 2 000 let. Snoubí v sobě soubor technik vyučovaných podle starých mistrů orientu. Jedinečná síla této masáže spočívá v přesném silovém působení na tlakové body a centra energie těla, to vše v kombinaci s protažením svalů, šlach a kloubů. Po klasické thajské masáži se celkově uvolní Vaše tělo a mysli, navrátí se Vám tělesná i duševní rovnováha.

 

Relaxační olejová masáž

  • Dokonalá relaxace je při relaxační olejové masáži docílena s použitím přírodních olejů. Masáž navrací mladistvý vzhled, zanechává pokožku jemnou, čistou a vyhlazenou na pohled i dotek.

 

Thajská masáž zad a šíje

  • Jak už vypovídá samotný název masáže, je zaměřena na oblast zad, šíje a ramen. Pokud se masáž pravidelně opakuje, dochází k odstranění chronických bolestí zad.

Partnerská aroma olejová masáž pro dva + sekt + ovoce

  • Nenechte si ujít jedinečnou akci - zamilovaná partnerská aroma olejová masáž v délce 60 minut, sklenička sektu a miska čerstvého ovoce - kterou si pro Vás připravil Thajský ráj. Dopřejte si s partnerkou nebo partnerem úžasné uvolnění.

Partnerská masáž s relaxací, sektem a ovocem

  • Přijďte do Thajského ráje na partnerskou masáž v délce 60 minut, během které se o Vás budou starat profesionální thajské masérky. Po masáži si jako bonus navíc můžete vychutnat soukromí a relaxovat dalších 30 minut ve vaně a sauně, kde pro Vás bude připraveno čerstvé ovoce a láhev chlazeného sektu.

 

Permanentka na Thajskou či relaxační olejovou masáž

  • Zakupte si permanentku na masáže Thajského ráje za úžasné ceny! Permanentka obsahuje 3 vstupy po 60 minutách a ke každému vstupu navíc ZDARMA relaxační program Garra Rufa.

Fenomén rybiček Garra Rufa

  • Malé rybičky Garra Rufa jsou v dnešní době úžasným fenoménem pro zpřístupnění kontaktu člověka s přírodou. Dotkněte se i Vy přírody v Thajském ráji, který Vám přináší rybičky Garra Rufa Praha.

 

© 2017 thajsky-raj.cz